برگزاری دیدار عیدانه رئیس سازمان با همکاران «سمت»

۱۹ فروردین ۱۴۰۳ | ۱۶:۳۷ کد : ۷۲۴ اخبار
دیدار عیدانه رئیس سازمان با همکاران «سمت» برگزار شد.
برگزاری دیدار عیدانه رئیس سازمان با همکاران «سمت»

به گزارش روابط عمومی «سمت»، روز شنبه ۱۸ فروردین ۱۴۰۳ دیدار عیدانه دکتر مهدوی‌زادگان، رئیس سازمان مطالعه و تدوین (سمت) با معاونان، مدیران و همکاران برگزار شد. رئیس سازمان، عملکرد «سمت» در سال ۱۴۰۲ را مثبت ارزیابی کرد و گفت: «تحقق این مسئله به واسطۀ همراهی و هم‌سویی تمام بخش‌های سازمان بود که جا دارد از تلاش‌ همه همکاران تشکر کنم.» وی در تبیین حرکت رو به جلو «سمت» به چند شاخص از جمله افزایش تعداد آثار چاپ اولی و تجدید چاپ، افزایش نشست‌ها و جلسات علمی-تخصصی برپا شده، افزایش درآمد کسب شده از محل فروش آثار اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد در سال جدید این حرکت بیش از گذشته ادامه پیدا کند.
دکتر مهدوی‌زادگان نقش «سمت» در تحقق شعار اعلام شده از سوی مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) را پُررنگ دانست و گفت: «افزایش درآمد سازمان، به افرایش خدمت‌رسانی به جامعه دانشگاهی و فرهیختگان کشور و استمرار پرداخت رفاهیات قانونی به نیروهای سازمان منجر خواهد شد.»

کلید واژه ها: سازمان سمت دکتر مهدوی‌زادگان

( ۱ )