کتاب «سمت»؛ برگزیده بیست‌وهشتمین دورۀ کتاب سال دانشگاهی

کتاب «سمت»؛ برگزیده بیست‌وهشتمین دورۀ کتاب سال دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی «سمت»، کتاب «بازشناسی و بازآفرینی فرهنگ زیست‌بوم در ایران: جامعه ایرانی، فرهنگ و طبیعت» در بیست‌وهشتمین دورۀ کتاب سال دانشگاهی برگزیده شد. در این دوره از جشنواره، هشت کتاب به عنوان «برگزیده»‌ و یک کتاب به عنوان «شایسته تقدیر» انتخاب شد. «بازشناسی و بازآفرینی فرهنگ زیست‌بوم در ایران: جامعه ایرانی، فرهنگ و طبیعت» اثر دکتر محمود جمعه‌پور سال گذشته در گروه جغرافیای سازمان «سمت» به چاپ رسیده‌است. علاقه‌مندان برای تهیه این کتاب می‌توانند به اینجا مراجعه کنند.

گفتنی است در آیین اختتامیه علاوه بر رئیس و معاونان دانشگاه تهران، دکتر ابراهیم رضایی، معاون اجرایی سازمان «سمت» نیز حضور داشت.

کلید واژه ها: کتاب سال دانشگاهی بازشناسی و بازآفرینی فرهنگ زیست‌بوم در ایران دکتر محمود جمعه‌پور