احیاء تراث اسلامی در بستر کتاب دانشگاهی

دکتر داود مهدوی‌زادگان، رئیس سازمان «سمت»، با تنی چند از اعضای کمیتۀ فرهنگ و تمدن شورایعالی انقلاب فرهنگی دیدار کرد.
احیاء تراث اسلامی در بستر کتاب دانشگاهی

به گزارش روابط عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان، رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی با تنی چند از اعضای کمیتۀ فرهنگ و تمدن شورایعالی انقلاب فرهنگی دیدار کرد. در این نشست صمیمانه که با حضور آقایان نوید ادهم، دکتر جهانیان، دکتر روشنی برگزار شد درخصوص نقش «سمت» در زمینۀ احیای تراث اسلامی گفتگو و تبادل نظر شد. بر این اساس مقرر شد کارگروه مشترک متشکل از نمایندگان «سمت» و کمیتۀ فرهنگ و تمدن تعیین شود تا در آن کارگروه تخصصی در زمینۀ اهداف و اصول کار گفتگو و بررسی لازم بعمل بیاید. پس از حصول توافق و امضای تفاهم نامه، برنامۀ سه ساله تهیه و تدوین خواهد شد تا در ادامه منابع مورد نیاز برای تدریس در دانشگاههای سراسر کشور فراهم شود.

کلید واژه ها: سازمان سمت کمیتۀ فرهنگ و تمدن شورایعالی انقلاب فرهنگی احیای تراث اسلامی