سرپرست پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم اسلامی و انسانی «سمت» منصوب شد

رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی سرپرست پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم اسلامی و انسانی این سازمان را منصوب کرد.
سرپرست پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم اسلامی و انسانی «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با صدور حکمی دکتر پروانه شاه‌حسینی را به عنوان سرپرست پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم اسلامی و انسانی این سازمان منصوب کرد.

در حکم رئیس سازمان آمده است:
«با عنایت به تعهد و شایستگی‌های علمی و تخصصی، بنا به پیشنهاد معاون محترم پژوهشی، به موجب این حکم سرکارعالی را از تاریخ ۱۴۰۲/۰۶/۰۱ به عنوان سرپرست پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم اسلامی و انسانی سازمان منصوب می‌نمایم. امید است با توجه به تجارب ارزنده و سعی و اهتمام سرکار گامهای موثری در راستای وظایف و ماموریتهای پژوهشکده برداشته شود.»

کلید واژه ها: پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم اسلامی و انسانی سازمان سمت