کتاب «نوآوری‌های فلسفی حکیم سبزواری» شایسته تقدیر چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران

از مولفان کتاب «نوآوری‌های فلسفی حکیم سبزواری» در چهلمین دوره از جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان «سمت»، در چهلمین دوره از آیین جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران که ۲۴ تیر ۱۴۰۲ در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد از مولفان کتاب «نوآوری‌های فلسفی حکیم سبزواری» تقدیر شد.

این مراسم با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، اعضای هیئت علمی، داوران، پدیدآورندگان آثار شایسته‌تقدیر و ناشران آثار برگزیده و شایسته‌تقدیر این دوره از جایزه کتاب سال، مدیران و مسئولان فرهنگی کشور و اصحاب قلم، فرهنگ و رسانه برگزار شد.

کتاب «نوآوری‌های فلسفی حکیم سبزواری»، تألیف حسینعلی شیدان‌شید و محمدهادی توکلی، که به صورت مشترک از طرف سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه قم، به چاپ رسیده است، شایسته تقدیر شد.

کلید واژه ها: جایزه کتاب سال نوآوری‌های فلسفی حکیمِ سبزواری