مسجد تراز انقلاب، پایگاه معنوی دانشگاهیان

دیدار و گفتگوی امام جماعت مسجد شهدا، حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی با رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی دکتر مهدوی‌زادگان
مسجد تراز انقلاب، پایگاه معنوی دانشگاهیان

به گزارش روابط ‌عمومی «سمت»، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدوی‌زادگان میزبان امام جماعت مسجد شهدا، حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی بود. در این دیدار که به دعوت رئیس سازمان «سمت» انجام شد، ظرفیت‌های علمی – پژوهشی سازمان در زمینۀ تهیه و تدوین کتب دانشگاهی معرفی شد. همچنین بر ضرورت ایجاد کارگروه تخصصی به منظور تهیه و تدوین کتابهای آموزشی در زمینه مدیریت علمی مساجد در سطح دانشگاهی مذاکره شد و مقرر گردید گفتگوهای سازندۀ بعدی با مرکز امور مساجد در دستور کار قرار بگیرد.

در ادامه این دیدار از جایگاه مسجد تراز انقلاب، در شکل‌گیری و پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین استمرار و استحکام‌بخشی حرکت انقلاب اسلامی در دورۀ هشت سال دفاع مقدس و سالهای پس از آن گفتگو شد و تأکید شد سازمان «سمت» می‌تواند با ایجاد کارگروه تخصصی، نقش به‌سزایی در گرایش بیش‌ازپیش دانشگاهیان به مسجد به عنوان پایگاه معنوی ایفا نماید.

کلید واژه ها: حجت‌الاسلام والمسلمین طباطبایی مسجد شهدا امام جماعت مدیریت علمی مساجد

سلام ۰۳ آذر ۱۳۹۹ | ۰۷:۴۰
سلام فهرست کتاب رو بذارید ببینیم می ارزد بخریم یا نه. مقدمه چه فایده ای داره که فایل دانلودش رو گذاشتید؟ اصل فهرست مطالب است. با تشکر
پاسخ مدیر سایت ۲۶ آذر ۱۳۹۹ | ۱۱:۱۷

با سلام و احترام؛ فهرست مطالب درج شده است.