حضور استادان زبان و ادبیات فارسی در کشورهای سوریه، بوسنی و هرزگوین و اردن در سازمان «سمت»

همزمان با برگزاری سی‌وچهارمین دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران استادان زبان و ادبیات فارسی در کشورهای سوریه، بوسنی و هرزگوین و اردن در سازمان «سمت» حضور پیدا کردند.

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، سازمان مطالعه و تدوین کتبع درسی دانشگاهها در علوم اسلامی و انسانی «سمت» پذیرای تنی چند از اساتید زبان و ادبیات فارسی در کشورهای سوریه، بوسنی‌وهرزگوین و اردن بود. دکتر میساء جبر مدیر گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه دمشق سوریه، دکتر منیر درکیچ دانشیار گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سارایوو بوسنی و هرزگوین و دکتر بسام علی الربابعه استاد زبان فارسی دانشگاه برموک اردن مهمانان بخش بین الملل سی‌وچهارمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران بودند که به منظور آشنایی بیشتر با فعالیتهای سازمان «سمت» و آثار دانشگاهی منتشر شده در حوزه زبان و ادبیات فارسی بویژه برای فارسی آموزان خارجی در محل سازمان حضور پیدا کردند و با مسئولین سازمان دیدار و گفتگو کردند.

تأمین و دسترسی به منابع دانشگاهی آموزش زبان و ادبیات فارسی از دغدغه‌های اساتید اعزامی و بومی زبان و ادبیات فارسی در خارج از کشور به شمار می‌رود.

کلید واژه ها: سازمان سمت سی و چهارمین نمایشگاه کتاب تهران بین الملل

( ۱ )