«سمت» به دنبال گسترش فعالیت‌های بین‌المللی

۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۳:۱۵ کد : ۵۳۱ اخبار
مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی «سمت» دیدارهای مختلفی را با وابسته‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در قزاقستان و افغانستان برگزار کرد.
«سمت» به دنبال گسترش فعالیت‌های بین‌المللی

به منظور معرفی و عرضه تولیدات سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی به اساتید، دانشجویان و پژوهشگران در عرصه بین‌المللی، رویکرد فعال و موثر برای گسترش فعالیت‌های بین‌المللی در دستور کار «سمت» قرار گرفته است.

از این رو «سمت» در تلاش است همکاری‌های مشترک علمی و پژوهشی با دانشگاه‌ها و مراکز علمی، پژوهشی بویژه در کشورهای همسایه را گسترش دهد.

در راستای نیل به این هدف مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی «سمت» دیدارهای مختلفی را با وابسته‌های فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در هرات افغانستان و آلماتی قزاقستان به انجام رساند.

مدیرعامل موسسه علمی، فرهنگی و انتشاراتی صبح امید افغانستان نیز از دیگر فعالین این حوزه است که در هفته‌های اخیر طرف دیدار و تبادل نظر با «سمت» بوده است.

تعدادی از تصاویر این دیدارها را می‌توانید در ادامه مشاهده کنید:

کلید واژه ها: بین الملل همکاری‌های علمی بین‌المللی قزاقستان افغانستان سازمان سمت