دیدار رؤسای «سمت» و مرکز نشر دانشگاهی

۱۸ مهر ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۲ کد : ۴۴۱ اخبار
دکتر مهدوی‌زادگان رئیس سازمان «مطالعه و تدوین» و دکتر سودمند افشار رئیس مرکز نشر دانشگاهی دیدار کردند.
دیدار رؤسای «سمت» و مرکز نشر دانشگاهی

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان «مطالعه و تدوین» عصر یکشنبه 17 مهر میزبان دکتر سودمند افشار رئیس مرکز نشر دانشگاهی در محل این سازمان بود.

دکتر مهدوی‌زادگان رئیس سازمان «سمت» در این دیدار ضمن معرفی اجمالی «سمت» به زمینه‌های مشترک همکاری اشاره کرد و ابراز امیدواری کرد این مهم در دوره حضور رئیس جدید مرکز نشر دانشگاهی محقق شود.

دکتر سودمند افشار رئیس مرکز نشر دانشگاهی نیز ضمن بیان تاریخچه‌ مختصر از مرکز نشر همسویی مأموریت دو مرکز را در هم‌افزایی ارائه خدمت به جامعه دانشگاهی و اساتید مؤثر دانست. دکتر افشار پیشنهادهای همکاری مشترک را در هشت محور بیان کرد که از جمله آنها راه‌اندازی دفتر مشترک در کشورهای فارسی‌زبان به‌منظور حفظ، پاسداشت و گسترش زبان فارسی که از جمله منویات مقام معظم رهبری است را برشمرد.

دکتر ملیحۀ صابری نجف آبادی، معاون پژوهشی «سمت»، نیز در این نشست ضمن بیان نکاتی پیرامون تعاملات «سمت» و «مرکز نشر» در سال‌های آغازین دو مرکز، همکاری مشترک در زمینۀ نشر الکترونیک را باتوجه‌به وضعیت کاغذ و نشر پیش‌برنده برای هر دو مرکز دانست.
در حاشیه این نشست حاضران از تازه‌های نشر «سازمان مطالعه و تدوین»، بازدید کردند.

کلید واژه ها: سمت نشست مرکز نشر دانشگاهی