حضور سازمان «سمت» در پنجاهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب قاهره

سازمان مطالعه و تدوین (سمت)، با برخی از آثار خود در پنجاهمین دوره نمایشگاه کتاب قاهره حضور یافت.
حضور سازمان «سمت» در پنجاهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب قاهره

به گزارش روابط عمومی «سمت»، سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) با به نمایش گذاشتن تعدادی از آثار خود در زمینه‌های آموزش زبان فارسی، ادبیات و تاریخ، در نمایشگاه قاهره حضور یافت.

مدیریت همکاری‌های علمی بین‌المللی سازمان «سمت» از طریق انتشارات المجمع الثقافی المصری که همکاری گسترده‌ای با «سمت» در زمینه چاپ آثار این سازمان در مصر دارد، در این نمایشگاه حضور یافت و کتاب‌های «سمت» مورد استقبال دانشجویان و علاقه‌مندان به زبان و ادبیات فارسی قرار گرفت.

به مناسبت پنجاهمین سال برگزاری این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب قاهره، جشن ویژه پنجاه ‌سالگی و برنامه‌های فرهنگی و هنری متنوعی برگزار شد و در آن 1273 ناشر مصری، عربی  و خارجی از 35 کشور شامل ۱۰ کشور آفریقایی، ۱۶ کشور آسیایی و ۹ کشور از اروپا و امریکا، حضور داشتند. مهمان ویژه این دوره نمایشگاه، اتحادیه عرب بود.

گفتنی است این نمایشگاه دوم بهمن‌ماه با حضور عبدالفتاح السیسی، رئیس‌جمهور مصر، افتتاح شد و روز سه‌شنبه 3 بهمن‌ماه به طور رسمی کار خود را آغاز کرد و تا 15 بهمن‌ماه میزبان کتاب‌دوستان از نقاط مختلف جهان بود.

کلید واژه ها: نمایشگاه کتاب قاهره