اعلام آمادگی «سمت» برای همکاری با مؤسسه کنفوسیوس

اولین نشست مشترک مؤسسه کنفسیوس و دانشگاه یونن چین، با مشارکت سازمان «سمت» و با موضوع همکاری‌ها و تبادلات علمی ایران و چین، صبح امروز، در دانشگاه تهران برگزار شد.
اعلام آمادگی «سمت» برای همکاری با مؤسسه کنفوسیوس

به گزارش روابط عمومی «سمت»، در این نشست، شهره روغنی مدیر همکاری‌های علمی بین‌المللی سازمان «سمت»، قهرمانی معاون بین‌الملل دانشگاه تهران و پروفسور یانگ لین رئیس کمیسیون امور دانشگاه یونن، به ارائه سخنرانی پرداختند.

روغنی در این جلسه، ضمن بیان مقدمه‌ای کوتاه درباره سابقه تمدنی ایران و چین و سپس معرفی سازمان «سمت»، برای همکاری با مؤسسه کنفوسیوس با محوریت دانشگاه تهران، اعلام آمادگی کرد.

وی بیان داشت: «ما ظرفیت‌هایمان را برای همکاری در تأمین منابع زبان فارسی برای گسترش این زبان در چین و نیز انتشار آثاری که دانشگاه تهران و مؤسسه کنفوسیوس برای گسترش زبان چینی تدوین خواهند کرد، اعلام می‌کنیم و برای هرنوع همکاری مشترک، آمادگی داریم».

گفتنی است، این نشست، نخستین جلسه کنفسیوس در دانشگاه تهران بود که با حضور اعضای این مؤسسه و اساتید چینی، برگزار شد.