درگذشت یکی از مؤلفین «سمت»؛

مؤلف کتاب « رستم و اسفندیار» درگذشت

دکتر غلامعلی فلاح، عضو هیأت علمی دانشگاه خوارزمی و یکی از مؤلفین سازمان «سمت» دارفانی را وداع گفت.
مؤلف کتاب « رستم و اسفندیار» درگذشت

به گزارش روابط عمومی «سمت»، دکتر غلامعلی فلاح پس از تحمل بیماری، در روز یازدهم شهریورماه در گذشت.
دکتر غلامعـلی فلاح قهـرودی که روز یازدهم شهریور بعد از دوره‌ای بیماری دنیای فانی را ترک گفت، دکتری خود را در سال ۱۳۷۲ از دانشگاه تهران گرفت.
معاونت اداری مالی دانشگاه تربیت معلم، معاونت دانشجویی دانشگاه تربیت معلم، معاونت عمرانی دانشگاه تربیت معلم، مسئولیت و عضویت در کمیته گزینش استاد دانشگاه تربیت معلم بخشی از مسئولیت‌های درون دانشگاهی او بودند.
از آثار زنده‌یاد فلاح می‌توان به فرهنگ لغات و ترکیبات شعر عصر سامانی (رودکی و شاعران هم­‌عصر و بی­‌دیوان)، پروین اختر آزادگی،ادب­نامه و رستم و سهراب اشاره کرد. کتاب «رستم و اسفندیار» تألیف ایشان توسط سازمان مطالعه و تدوین «سمت» منتشر گردیده است.

سازمان «سمت» درگذشت این استاد فرزانه را به خانواده معزّز آن مرحوم و جامعه علمی کشور تسلیت عرض می‌نماید.

کلید واژه ها: دکتر غلامعلی فلاح دانشگاه خوارزمی درگذشت