یکی از مولفین «سمت» دار فانی را وداع گفت؛

مترجم کتاب «سامانه اطلاعات جغرافیایی و تحلیل تصمیم چند معیاری» درگذشت

دکتر اکبر پرهیزکار، عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس و یکی از پدیدآورندگان آثار سازمان «سمت» در گذشت.
مترجم کتاب «سامانه اطلاعات جغرافیایی و تحلیل تصمیم چند معیاری» درگذشت

به گزارش روابط عمومی «سمت»، دکتر اکبر پرهیزکار پس از تحمل بیماری و تبعات ناشی از حادثه رانندگی، در روز نهم شهریورماه در گذشت.

مرحوم دکتر پرهیزکار در زمان حیات، در سال 1328 در شهرستان خوی بدنیا آمد وی سابقه فعالیت در شورای مرکزی جهاد سازندگی تبریز در روزهای نخست تأسیس جهاد در سال ۱۳۵۸ را دارد. در سال ۱۳۶۲ به سمت رئیس دانشکده فنی سپس به سمت فرمانداری تبریز منصوب گردید و در انتخابات دوره سوم مجلس شورای اسلامی به عنوان نماینده مردم تبریز برگزیده شد. وی در سال 1362 به سمت استانداری آذربایجان شرقی منصوب شد. پرهیزکار، با اخذ دکترا در حوزه برنامه‌ریزی شهری عضو هیأت علمی دانشگاه تربیت مدرس شد. او همچنین یکی از مترجمین کتاب « سامانه اطلاعات جغرافیایی و تحلیل تصمیم چند معیاری » بود که توسط سازمان مطالعه و تدوین «سمت» منتشر و چندین بار تجدید چاپ گردید.

سازمان «سمت» درگذشت این استاد فرزانه را به خانواده معزّز آن مرحوم و جامعه علمی کشور تسلیت عرض می‌نماید.

کلید واژه ها: دانشگاه تربیت مدرس درگذشت دکتر اکبر پرهیزکار