درآمدی بر روان‌شناسی زبان

مرحله تولید : جدید
قیمت : ۴٬۰۳۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی خرید نسخه الکترونیکی

کتاب درسی حاضر درآمد پیشرفته‌ای است بر روان‌شناسی زبان، شامل تازه‌ترین و معتبرترین دیدگاه‌ها و یافته‌ها درباره فرایندهای شناختیِ زیربنای فراگیری و کاربرد زبان، و تلفیقی است از نظریه و داده، که با توصیفات ژرفی از شواهد تجربیِ موجود در پسِ نظریه‌ها همراه است. خوانندگان از طیف گوناگونی از شاخه‌های علمی می‌توانند در خلال مطالب فصل‌های مختلف آن، گام‌به‌گام با ماهیت اکتساب، تولید و درک زبان، از سطح کلمه تا سطح جمله و گفتمان، آشنا شوند و برحسب نیاز خود از یافته‌های نظری و تجربی آن بهره گیرند. این کتاب همچنین حاوی مرور جامعی است بر پژوهش‌های مرتبط با منشأ و ویژگی‌های بنیادین زبان، رابطه زبان و تفکر، رشد زبان کودک، پردازش زبان در دوزبانه‌ها، مهارت خواندن و مبانی عصب‌شناختی پردازش زبان. امتیاز برجسته این کتاب آن است که از منظر حوزه‌هایی چون روان‌شناسی، زبان‌شناسی، فلسفه، علوم رایانه، عصب‌شناسی و فیزیولوژی اعصاب به مسائل می‌نگرد.

پیشگفتار مترجمان
پیشگفتار نویسنده

فصل اول: درآمدی بر علم زبان (ترجمه دکتر مقدم‌کیا)
فصل دوم: تولید و درک گفتار (ترجمه دکتر مقدم‌کیا)
فصل سوم: پردازش واژه‌‌ (ترجمه دکتر مقدم‌کیا)
فصل چهارم: پردازش جمله (ترجمه دکتر رقیب‌دوست)
فصل پنجم: پردازش گفتمان (ترجمه دکتر مقدم‌کیا)
فصل ششم: پردازش زبانی غیرتحت‌اللفظی (ترجمه دکتر مقدم‌کیا)
فصل هفتم: رشد زبان در دوره نوزادی و خردسالی (ترجمه دکتر رقیب‌دوست)
فصل هشتم: خواندن (ترجمه دکتر رقیب‌دوست)
فصل نهم: پردازش زبان دوزبانه (ترجمه دکتر رقیب‌دوست)
فصل دهم: زبان‌پریشی (ترجمه دکتر رقیب‌دوست)
فصل یازدهم: کارکرد زبانی نیمکره راست (ترجمة دکتر رقیب‌دوست)

واژه‌نامه
پیوست (عکس‌ها از 1 تا 20)

کتاب حاضر به عنوان کتابی مبنایی براى دانشجویان رشته‌های زبان‌شناسی، آموزش زبان فارسی، و روان‌شناسی برای استفاده در دروس مرتبط با «روان‌شناسی زبان» ترجمه شده است. امید است علاوه‌بر جامعه دانشگاهى، سایر علاقه‌‌مندان نیز از آن بهره‌‏مند شوند. از استادان و صاحب‌نظران ارجمند تقاضا می‌شود با ارسال انتقادها و پیشنهادهای اصلاحی خود، این سازمان را در جهت اصلاح کتاب حاضر و تدوین دیگر آثار مورد نیاز جامعه دانشگاهی جمهوری اسلامی یاری دهند.

ارسال با ایمیل: