امضای تفاهم‌نامه بین «سمت» و «پژوهشکده بیمه»

سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی و پژوهشکده بیمه تفاهم‌نامه همکاری مشترک امضا کردند.
امضای تفاهم‌نامه بین «سمت» و «پژوهشکده بیمه»

به گزارش روابط عمومی «سمت»، در راستای توسعه همکاری‌های علمی دوجانبه و هم‌افزایی در موضوعات موردنیاز و انجام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، تفاهم‌نامه همکاری‌‌های مشترک فی‌مابین پژوهشکده بیمه و سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) به امضا رسید.

در این مراسم دکتر محمدمهدی عسگری رئیس پژوهشکده بیمه و دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان «سمت» روز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت در سالن شهید مفتح پژوهشکده بیمه با یکدیگر دیدار کردند. مهم‌ترین مفاد این تفاهم‌نامه عبارتند از: طراحی و اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک در زمینهٔ تولید کتب مبنایی در حوزه فعالیت‌ها و اهداف طرفین، تألیف، ترجمه و تدوین کتب درسی رشته‌های مورد نیاز و مرتبط، تألیف و ترجمه کتب مبنایی در حوزه علوم انسانی، ترجمه کتب مورد نیاز علوم انسانی به زبان‌های خارجی (از جمله عربی و انگلیسی)، چاپ، نشر و توزیع آثار مشترک با در نظر گرفتن امکانات طرفین و همکاری مشترک در زمینهٔ نشر الکترونیک. همچنین از دیگر اهداف مهم این همکاری مشترک می‌توان به برگزاری نشست‌ها و دوره‌های علمی، کارگاه‌های آموزشی، پژوهشی، سخنرانی‌ و همایش‌ها در چارچوب مورد توافق، همکاری در معرفی آثار علمی و برنامه‌‌های پژوهشی، تبادل اطلاعات، تجارب و استفاده از منابع علمی در اختیار طرفین، حمایت از پایان‌نامه و رساله‌های تحصیلات تکمیلی با توجه به اهداف سازمان «سمت»، نقد و بررسی تحلیلی کتب درسی رشته‌های مورد نیاز و مرتبط، همکاری در طرح‌های حوزه جامعه و صنعت، همکاری در تولید کتاب‌های درسی مرتبط با صنعت بیمه و تولید ادبیات رشته‌های مرتبط با بیمه در دانشگاه با تولید کتاب‌های درسی دانشگاهی اشاره کرد. دکتر پروانه شاه‌حسینی رئیس پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی «سمت»، دکتر محمد آریامنش معاون پژوهشی پژوهشکده بیمه و سایر مدیران گروههای پژوهشی پژوهشکده بیمه در این نشست حضور داشتند و هر یک به بیان نقطه نظرات خود پرداختند. در این نشست مهمترین فعالیت‌های انجام شده در پژوهشکده بیمه و سازمان «سمت» معرفی شد و بر همکاریهای مشترک آینده در حوزه تکافل نیز تاکید شد.

کلید واژه ها: تفاهم نامه سازمان سمت پژوهشکده بیمه