حسن شعبانی در گذشت

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۲:۳۹ کد : ۵۴۲ اخبار
حسن شعبانی استاد عالیقدر و از نویسندگان برجسته «سازمان مطالعه و تدوین» پس از عمری تلاش در گذشت.
حسن شعبانی در گذشت

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر حسن شعبانی، عضو بازنشسته دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبایی درگذشت.

از مهم‌ترین آثار مرحوم حسن شعبانی که سازمان «سمت» مفتخر به نشر آنها شده است می‌توان به «روش تدریس پیشرفته (آموزش مهارتها و راهبردهای تفکر)» و «مهارتهاى آموزشى و پرورشی: جلد دوم: (نظریه ها و الگوها)» و «مهارتهاى آموزشى و پرورشی جلد اول (روشها و فنون تدریس)» اشاره کرد. این آثار ارزشمند به علت استقبال گسترده جامعه علمی و دانشگاهی کشور بارها تجدید چاپ شدند.

روابط عمومی سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) فقدان این استاد بی‌بدیل را به خانواده محترم ایشان و جامعه علمی کشور تسلیت عرض می‌نماید.

کلید واژه ها: پیام تسلیت درگذشت تسلیت حسن شعبانی

( ۱۲ )

دانشجو ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۱:۰۸
خدا بیامرزه من دانشجو ایشان بودم اصلا باورم نمیشه خدا بیامرزه چقدر ناراحتم
معصومه شهبازی ۲۳ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۹:۵۶
فقدان دکتر شعبانی، استاد عالی قدر در حوزه ی علوم تربیتی، ضایعه ای بزرگ برای جامعه ی تعلیم و تربیت است. دانش ارزشمند، اخلاق عالی و منش والای ایشان در کلاس های دانشگاه، برای همه دانشجویان و معلمان خاطره ای به جای ماندنی است. روحشان قرین رحمت الهی و جایگاهشان در اعلی علیین باشد.