جعل و تزویر و جرایم وابسته

مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۱٬۶۸۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی خرید نسخه الکترونیکی

جعل و تزویر در حقوق جزای امروزی، یکی از جرایم خطرناک و از جمله جرایمی است که در بیشتر موارد مجرمان یقه‌سفید آن را مرتکب می‌شوند. ارتکاب این جرم، گذشته از زبانهای فردی، آسایش و رفاه عمومی را در سطح گسترده‎‌ای خدشه‌دار می‌سازد. جرم مزبور از جمله جرایمی است که همه مراجع قضایی اعم از کیفری و غیر کیفری، روزانه با آن سروکار دارند. با آنکه در مورد جعل و تزویر پژوهشهای گوناگونی صورت پذیرفته است، هنوز در ارتباط با اجزا و شرایط مادی و معنوی مؤثر در تحقق این جرم پاره‌ای ابهامها وجود دارد و تفکیک این جرم از جرایم مشابه در پاره‌ای از موارد محل تردید قرار می‌گیرد. در این پژوهش در بخش اول اجزا و شرایط مؤثر در تحقق جعل و تزویر به دقت مورد بررسی قرار گرفته و حد و مرز این جرم از جرایم مشابه روشن گردیده است و در بخش دوم اجزا و شرایط دو دسته از جرایم وابسته به جرم مزبور (جرایم ملحق به جعل و تزویر و جرایم در حکم جعل و تزویر) مورد مطالعه قرار گرفته است.

پیشگفتار
گفتار آغازین: شناسایی جعل و تزویر و جرایم وابسته

بخش اول: جعل و تزویر
فصل اول: تعریف و ارکان جعل و تزویر
فصل دوم: واکنشها و پاسخهای جعل و تزویر

بخش دوم: جرایم وابسته به جعل و تزویر
فصل اول: جرایم ملحق به جعل و تزویر
فصل دوم: جرایم در حکم جعل و تزویر
نتیجه‌گیری نهایی

پیوست: آزمون و ارزیابی
منابع و مآخذ
نمایه قوانین
نمایه موضوعی

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته حقوق در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به ‌عنوان منبع اصلی درس «حقوق جزای اختصاصی (2)» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، کلیه علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

ارسال با ایمیل: