انتصاب سرپرست مدیریت منابع انسانی و اداری سازمان «سمت»

۰۵ مهر ۱۳۹۹ | ۱۶:۵۸ کد : ۱۲۸ اخبار
رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) طی حکمی سرپرست مدیریت منابع انسانی و اداری این سازمان را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست مدیریت منابع انسانی و اداری سازمان «سمت»

به گزارش روابط عمومی «سمت»، حجت‌الاسلام محمد ذبیحی، با صدور حکمی محمدعلی گنجعلی را به عنوان سرپرست مدیریت منابع انسانی و اداری «سمت» منصوب کرد.

در متن حکم صادره از سوی ریاست سازمان آمده است:

«بنا به پیشنهاد معاون محترم اجرایی سازمان و بر اساس عملکرد رضایتبخش جنابعالی در دوره معاونت مدیریت منابع انسانی و اداری و همچنین با توجه به شایستگی‌های فردی و دانش تخصصی، به موجب این ابلاغ از تاریخ ۱۳۹۹/۷/۵ به عنوان سرپرست مدیریت منابع انسانی و اداری این سازمان تعیین و منصوب می شوید.
امید است با اتکال به خداوند بزرگ و هماهنگی کامل با معاونت محترم اجرایی سازمان و سایر معاونین و مدیران محترم در راستای روان‌سازی امور مربوط به حوزه یاد شده در چارچوب قوانین و مقررات موفق و سربلند باشید.»

کلید واژه ها: انتصابات

( ۲ )