فعالیت ورزشی ویژه سالمندان: راهنمای متخصصان

مرحله تولید : جدید
قیمت : ۳۵۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی خرید نسخه الکترونیکی

در سال‌های گذشته، افزایش فعالیت‌های بدنی در طول عمر، توجه زیادی را به خود جلب کرده است. اهداف کتاب، علاوه بر جنبه آموزشی آن، عبارت‌اند از کمک به کارورزانی که با سالمندان سروکار دارند (سالمندان در همه سطوح عملکردی و در سطوح گوناگون سلامتی) و آشناکردن این افراد با فعالیت‌‎‌هایی که میتوانند در مراکز ویژه سالمندان به اجرا درآورند. در این کتاب پلی زده شده است بین پژوهش‌های مفید به حال سالمندان و بهکارگیری این راهبردها در زندگی واقعی آن‌ها. هر فصل حاوی نکات کلیدی درباره موضوع، شرح نمونه‌های واقعی و منابع مفیدی است تا دانش از صفحات کتاب مستقیم به جاهایی برود که از سالمندان نگهداری می‌شود، از جمله درمانگاه، خانه، مراکز بهزیستی، خانه‌های پرستاری، بیمارستان یا باشگاه‌های ورزشی. همچنین، تصاویری ویدئویی به ضمیمه کتاب افزوده شده که ویژه این کتاب طراحی شده است. فعالیت‌های موجود در ویدئوها را مربیان و کارآموزان اجرا می‌کنند یا خود سالمندان در حال اجرای هم‌زمان آن‌اند.

فهرست اختصارات
پیشگفتار مترجم
مقدمه

فصل 1: فیزیولوژی سالمندی و فعالیت ورزشی
فصل 2: فواید فعالیت ورزشی برای سالمندان
فصل 3: خطرهای فعالیت ورزشی برای سالمندان
فصل 4: انواع فعالیت ورزشی: انعطاف‌پذیری، قدرت، استقامت، تعادل
فصل 5: مصاحبه‌های انگیزشی ویژه سالمندان
فصل 6: تجویز فعالیت ورزشی ویژه سالمندان
فصل 7: ملاحظات فرهنگی ویژه فعالیت ورزشی سالمندان
فصل 8: فعالیت‌های ورزشی ویژه بزرگسالان در خانه‌های سالمندان و سراهای سالمندی بهزیستی
فصل 9: فعالیت ورزشی ویژه سالمندان بستری در بیمارستان
فصل 10: سُستی و سالمندان
فصل 11: برنامه‌های فعالیت ورزشی جمعیت‌محور ویژه سالمندان
فصل 12: اجرا و انتشار برنامه‌های فعالیت ورزشی ویژه جمعیت سالمند

ویدئوها
فهرست اختصارات

کتاب حاضر برای دانشجویان رشتۀ فیزیولوژی ورزشی به عنوان منبع کمکی برای دروس فیزیولوژی ورزشی ویژۀ گروه‌های خاص کارشناسی ارشد گرایش فعالیت ورزشی­ بالینی، فیزیولوژی بدنی زنان، سالمندان و افراد خاص کارشناسی ارشد گرایش فعالیت بدنی و تندرستی، سازگاری عصبی عضلانی کاربردی دکتری گرایش عصب­ عضله هر کدام به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. امید است علاوه بر جامعۀ دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

ارسال با ایمیل: