اقتصاد خرد (۳): تحلیل رفتارهای اقتصادی در چارچوب اسلامی

مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۳۴۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی خرید نسخه الکترونیکی

این نوشتار تحلیل رفتارهای اقتصادی در چارچوب دین است و با واقعیت گرفتن دین، در زمینه رفتارهای تولید، مصرف و کار با اثرپذیری از ایمان و آموزه‌های دینی به رشته تحریر در آمده است و به همین دلیل کتابی بی‌همتا در موضوع اقتصاد خُرد با رویکرد اسلامی به شمار می‌رود. بنا به گفته نویسنده، این کتاب بخشی از یافته‌های پژوهشی و نظریه‌پراین نوشتار تحلیل رفتارهای اقتصادی در چارچوب دین است و با واقعیت گرفتن دین، در زمینه رفتارهای تولید، مصرف و کار با اثرپذیری از ایمان و آموزه‌های دینی به رشته تحریر در آمده است و به همین دلیل کتابی بی‌همتا در موضوع اقتصاد خُرد با رویکرد اسلامی به شمار می‌رود. بنا به گفته نویسنده، این کتاب بخشی از یافته‌های پژوهشی و نظریه‌پردازیهایی است که در آنها کوشش شده است به گونه‌ای نظام‌مند اثر ایمان و باورهای دینی بر رفتارهای اقتصادی تبیین شود. او در مقدمه اثر تأکید می‌کند: «در این کتاب در پی آن نیستیم که بگوییم کدام انسان و رفتار او خوب یا بد است، بلکه در پی آن هستیم که بگوییم انسانها چگونه هستند و چگونه ایمان و دینداری بر رفتارهای اقتصادی آنها اثر می‌گذارد. هرچند ترویج دین بسیار با ارزش است، ولی این کتاب برای این منظور نوشته نشده است، بلکه تحلیلی علمی از رفتارهای اقتصادی در چارچوب دینی به دست می‌دهد». نویسنده امید دارد این کتاب گامی در راستای گسترش علم و اندیشه‌های علمی باشد و همچنین راهی برای شناخت بهتر رفتار انسانها و سیاستگذاریهای اندیشمندانه در جامعه انسانی و اسلامی بگشاید. نویسنده امید دارد این کتاب گامی در راستای گسترش علم و اندیشه‌های علمی باشد و همچنین راهی برای شناخت بهتر رفتار انسانها و سیاستگذاریهای اندیشمندانه در جامعه انسانی و اسلامی بگشاید.

پیشگفتار

فصل اول: برخی واژگان پایه‌ای اقتصاد اسلامی
فصل دوم: پایه‌ها و پیش‌فرض‌های رفتارهای اقتصادی انسان
فصل سوم: رفتار مصرف‌کننده
فصل چهارم: اثر آموزه‌های اسلامی بر رفتار مصرف‌کننده
فصل ششم: به‌کارگیری زمان برای کردارهای در راه خدا
فصل هفتم: بررسی تجربی اثر ایمان و دین‌داری بر رفتارهای اقتصادی در جامعه‌ اسلامی

پیوست‌ها
منابع
نمایه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته‌های علوم اقتصادی، اقتصاد اسلامی، بانکداری اسلامی و اقتصاد بازرگانی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس‌های «اقتصاد اسلامی»، «اقتصاد خرد اسلامی» و «اقتصاد خرد 3» به ارزش 3 واحد و نیز در مقطع کارشناسی ارشد برای دروس «موضوعات انتخابی در اقتصاد اسلامی» و «اقتصاد خرد اسلامی» هر کدام به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

ارسال با ایمیل: